Ádo,moje BFF tajto je upa NEJhezčí blog jakej jsem kdy viděla!!!!!!!!!!!!
AHOJ!!!
Já jsem Ada a miluju navrhování šatů, tanec,muziku atd.......:3Pna tomhle webíku najdete věci ,co se mě líbí nebo mě zajmají.
Chtěla bych ,aby jste se zde nenudily a těšily se na každý nový článek................<3
ZANECHÁM TU KUS SVÉHO JÁ<3 :D
Upozornění návštěvníkům
Úvodní stránka naší webové prezentace funguje podobňe jako výkladní skřín obchodu.Je to místo k prezentaci aktuálních novinek,slev nebo akcí,které najdu.Tak nic pls nekopírovat..........................odplsts bude sladká :P ;*
NAVŠTIVTE
Anketa
Líbí se vám můj webík????
jo,je to jeden z nej (77)
jo ,ale něco mi tady nesedí (8)
docela jo (4)
ne, kravina (3)
ne,strašný (3)
Celkový počet hlasů: 99
Diskusní téma: Úvodní stránka
cau
kiki bajerova | 11.06.2012
Cau,Ado jak se mas ja sem zase nachcipana tak mam zase hnus antybiltyka v patek du k dr.Kmonickovi tak pa mozna prijedu budes doma????
ahoj
hanicka | 09.06.2012
Ahoj ja jsem hana a zaujal me tvuj blog nechtela byjsi s nasimi holkami ,ktere maji take uzasne blogi jako ty,myt blog ,ktery by pochvaloval ,ale i kritizoval,ostatni blogi???odpovez na email hanaketerova@gmail.cz
Přidat nový příspěvek
Anketa
Diskusní téma: často na něj (ne)chodím
mocinky moc
Sára | 19.06.2012
Hrozně ráda na něj chodim , protože to tady máš zajímavý,ale občes bych asi změnila ten motiv,,,,jestli to de =D
jinak je to upa super web kterej se žádnýmu nevyrovná...podle mně ;-)
jo
renatka | 19.06.2012
Protože se mi moc líbí a jsi moje nej. kámoška a to já bych nemohla bejt bez tvého vebiku ani den.:-)
Rénák